Lauwersmeer Zwemtrainingen

Over Swimtech4you

Open water zwemmen is het afgelopen jaren enorm gaan groeien. Door de coronacrisis kiezen veel mensen ervoor om niet binnen te gaan zwemmen, maar buiten. Stichting 40Mijl organiseert sinds jaren verschillende zwemtochten, een Swimrun en een triathlon. Ze hebben mij gevraagd om zwemtrainingen te organiseren voor deze evenementen.

Ik ben Martijn Meier, oprichter van Swimtech4you. Elke zomer geef ik veel open water trainingen in Meerstad en daarnaast personal trainingen in verschillende zwembaden. Daarnaast heb ik zwemmers klaar gemaakt voor de IJsselmeer overtocht van 21 kilometer. In aanloop naar de verschillende zwemtochten en de Swimrun gaat Swimtech4you in samenwerking met Stichting 40Mijl zwemtrainingen organiseren.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op één of meerdere zwemtochten of de Swimrun, gaan we aandacht besteden aan de zwemslag en het navigeren in open water.

Lijkt je het leuk om mee te doen met de trainingen? En wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de zwemtochten of Swimrun? Geef je dan nu op!


Er worden diverse zwemtrainingen gegeven

De training duurt ca 60 minuten

Voor beginners, gevorderden en tri-atleten

Kleine groepen en persoonlijke aandacht
Zwemmen In Buitenwater

Zwemmen in de vrije natuur, waarbij je de rust om je heen ervaart en kan genieten van de ruimte. Dat doe je bij de Lauwersmeer Zwemtochten. Swimtech4you biedt de mogelijkheid om met jou buiten te gaan zwemmen. Onder professionele begeleiding krijg je tips en tops over het zwemmen. Daarnaast komt ook het navigeren aan bod


Contact

Mail: Info@swimtech4you.nl

Tel: 06-15688409

Web: www.swimtech4you.nl


[forminator_form id="1363"]

Swimrun Sport Nederland

De Swimrun is een evenement van Stichting 40Mijl en is aangesloten bij de NTB, Atletiekunie en kWbn.

Stichting 40Mijl 

Sietse Veldstraweg 98
9833PC Den Ham

E-Mail: info@40mijl.nl
Telefoon: 085-2016534

Juridisch

KvK: 68168861
BTW nr: NL857330561B01

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.