Camping Lauwersoog aan de Waddenzee

De startlocatie is bij het restaurant Het Booze Wijf van Camping Lauwersoog. Camping Lauwersoog is een prachtig park met een unieke ligging tussen de provincies Groningen en Friesland. Het park ligt direct aan het Lauwersmeer en bevindt zich vlakbij de Waddenzee en Schiermonnikoog. Het geeft je de mogelijkheid om heerlijk aan het water te genieten. Op het park voelt je je meteen thuis. De luxe chalets bevinden zich op rustige en groene plaatsen op korte afstand van het privé strand of direct aan het water. Op die manier kun je genieten van mooie uitzichten.

Geniet je ook van koken of laat je liever voor je koken? Dan heb je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel met producten uit de uitgebreide supermarkt of heerlijke gerechten van het bekende restaurant ‘Het Booze Wijf’! Op het park vind je diverse faciliteiten voor jong en oud, zoals; een bar, een tennisbaan, diverse speeltuinen en leuke animatie gericht op de natuur. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven met de grote indoorspeeltuin en waterspeeltuin.

Camping Lauwersoog is dus de ideale plaats om naast het Swimrunnen te verblijven. Maak er een weekend van voor het hele gezin en neem contact met ze op!Swimrun Sport Nederland

De Swimrun is een evenement van Stichting 40Mijl en is aangesloten bij de NTB, Atletiekunie en kWbn.

Stichting 40Mijl 

Sietse Veldstraweg 98
9833PC Den Ham

E-Mail: info@40mijl.nl
Telefoon: 085-2016534

Juridisch

KvK: 68168861
BTW nr: NL857330561B01

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.